Smede Vikar

Smede vikar – udlejning af faglærte smede

NTZ PARTNERS Vikar gør det nemt for dig at leje en smede vikar. Kontakt os i dag og fortæl os, hvor mange smede du skal bruge – og hvor længe.

Du behøver ikke at vente på din nye medarbejder. Vi er i stand til at skaffe smede vikar med kort varsel. Men selvfølgelig er det en god ide at henvende dig i god tid. Det giver os den bedste mulighed for at finde lige netop den eller de smede, der kan mønstre de kvalifikationer, du efterspørger i dit firma.

I vores database har vi en omfattende liste med informationer om fleksible og arbejdsparate smede vikarer. Du kan hyre mandskab til både kortere og længerevarende opgaver. Vi tilpasser en løsning efter dine ønsker og behov.

Du ønsker at fastholde din virksomheds lønsomhed. En fleksibel styring af jeres behov for smede vil gøre det nemmere at bevare overblikket og holde udgifterne nede.

Eksempelvis er leje af smedevikar en oplagt løsning i forbindelse med akut opståede situationer ved barsel, sygdom eller pludselige spidsbelastninger i produktionen.

Kontakt NTZ PARTNERS – 30 15 30 16