NTZ PARTNERS – din stabile leverandør af arbejdskraft

Vi formidler kvalificerede vikarer og afløsere til arbejdsgaver over hele landet.
Også mandskab til løsning af længerevarende arbejdsopgaver

Faglært eller ufaglært arbejdskraft. Vi er altid leveringsdygtige – og vi er også i stand til at løse akutte bemandingsbehov. Vi har et omfattende landsdækkende netværk. Derfor er NTZ PARTNERS Vikar det oplagte valg for dig der ønsker dit behov for arbejdskraft løst hurtigt, smidigt og professionelt.

NTZ PARTNERS Vikar dækker stort set alle brancher. Vi er specielt stærke, når det gælder vikarer til håndværksopgaver. Vores kartotek af vikarer tæller et stort antal murere, malere, elektrikere, tømrere, snedkere, smede og VVS-folk – alle er screenet i vores kvalitetstest, og NTZ PARTNERS Vikar kan derfor garantere for den faglige ballast hos vores vikarer.

Industrivirksomheder kan hos NTZ PARTNERS Vikar bestille arbejdskraft for kortere eller længere perioder. Lagerarbejdere, ufaglært arbejdskraft til produktion og service samt rengøringsvikarer – ring eller send en e-mail til NTZ PARTNERS Vikar for at høre om dine muligheder.

Vi servicerer selvfølgelig også den offentlige sektor og kan med kort varsel sende vikar SOSU-assistenter, pædagoger og rengøringsassistenter.

Vi tilpasser vores vikarkontrakter til dine specifikke forhold.

Kontakt NTZ PARTNERSi dag