Maler Vikar

Maler Vikar –  udlejning af malere – vikar til maleropgaver

Har du opgaver, som kræver indsats af et team af dygtige malere? Eller søger du en maler vikar til en enkeltstående maleopgave?  JTH Entreprise Vikar tilbyder fagudlærte malere og arbejdsmænd, som med kort varsel vil kunne rykke ud for at male for dig.

Vores velkvalificerede malervikarer besidder en bred erfaring inden for malerfaget. Erfaringen kombineret med stor fleksibilitet betyder, at en malervikar fra JTH Entreprise Vikar hurtigt vil kunne tilpasse sig eksisterende forhold på en ny arbejdsplads – såvel fagligt som menneskeligt.

Ved større, tidsbegrænsede entrepriser eller i forbindelse med afløsning omkring sygdom eller efteruddannelse hos dit nuværende medarbejderstab vil vores maler vikarservice være den optimale løsning for dig.

Når du bestiller en maler vikar hos JTH Entreprise Vikar, slipper du for en række udfordringer. Du skal ikke tænke på overenskomster, forpligtende kontraktforhold for langtidsansatte osv. Og så behøver du ikke at tænke på sociale omkostninger omkring medarbejdernes sygdom og barsel. Hos JTH Entreprise Vikar betaler du udelukkende for den effektive arbejdstid.

Kontakt JTH Entreprise – 31 51 60 15